Masque Myrhha + ampul Eye cream

€ 65,00

€ 77,30

incl. belastingen plus verzending
Op voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

Huidtype: Voor alle types, ook tere gevoelige huid.


Intensief aromatisch masker.

Geeft het herstel van de huid een nieuw impuls!

  • Een uitzonderlijke combinatie van Mirre en Meristeem[1].
  • Verrijkt met aromatische oliën Ylang Ylang & Geranium.


Pot 50 ml + 1 Ampul 10 % Argireline Eye Cream (5 ml)Breng het masker twee maal per week aan op het gelaat, bij voorkeur in combinatie met Avostem Eye Mask, en laat het Masque Myrrha 15 tot 30 minuten inwerken. Verwijder het masker met vochtige sponjes met Aqua Rosa.


Toelichting
[1]De natuurlijke Mirre wordt al in het Oude Testament beschreven om haar kracht. Door de moderne techniek van extraheren en conserveren is Masque Myrrha het meest luxe en dure masker van de hele lijn; de resultaten laten zien, dat dit volledig gerechtvaardigd is. De vrouw die het zich wil en kan permitteren geniet de luxe van “Masque Myrrha”.

De werking van Mirre in dit aromatische masker is velerlei. Het heeft een herstellend effect op de huid: daarnaast is het een antisepticum en een tonicum. De combinatie van Mirre en Quercus-Meristeem, dat een anti-oxidatieve werking heeft, geeft het herstel van de huid een nieuw impuls. De aromatische oliën Ylang Ylang en Geranium, zorgen voor een herstel in evenwicht van de talgproductie en een ontspannend effect.