Lakshmi Facial at home

€ 88,50

incl. belastingen plus verzending
Op voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

Complete biologische Facial Treat voor de droge / gevoelige huid

Grote verpakkingen waar je ongeveer 2 maanden mee kunt doen. Als extra gratis toevoeging heb je hierbij voor 2x een heerlijke bio scrub en 1 vliesmasker, sponsjes, kwast en een haarnetje. Lakshmi is eco, vegan en bio gecertficeerd. Puur en natuurlijk, zeer geschikt voor de gevoelige huid. Doe deze behandeling in rust en als je voldoende tijd hebt om er van te genieten.


Hoe doe je deze behandeling?

1. Reiniging

Doe het haarnetje om en reinig 2x je gezicht met de anti aging milk. De eerste keer is een oppervlakte reiniging, de tweede keer doe je het langer en neem je er wat warm water bij zodat je huid diep gereinigd is. Afnemen met de sponsjes en warm water stimuleert de porien om open te gaan zodat de volgende producten beter inwerken op je huid.


2. Scrubben

Breng met de kwast de biologische scrub aan. Je mag het in laten drogen, je kunt ook met ronddraaiende bewegingen met je vingers de peeling wat sterker maken. Doe dit ongeveer 10 minuten en verwijderen met warm water en de sponsjes. Dit mag je wel 3/4 keer doen zodat het product goed van je huid is.


3. Vliesmasker

Het vliesmasker is bedoeld om je huid te voeden en te hydrateren, dit mag gerust 20 minuten inwerken. Neem hiervoor de tijd met een lekker muziekje in relaxstand. Haal het vliesmasker eraf en spoel daarna met water je huid schoon. Het vliesmasker kun je maar 1x gebruiken, hierna zijn de werkzame stoffen opgelost.


4. Face Tonic

Zorg dat de zuurgraad van je huid weer herstelt, door rijkelijk de tonic op je handen en dan over het gezicht te verdelen. Wacht tot de tonic compleet in je huid is getrokken.


5. Lotus Flower Cream

Je sluit de huid af met deze heerlijke zachte vochtinbrengende creme. Geef een kleine massage aan de huid door wat meer creme te gebruiken. Officieel een nachtcreme, maar als je huid erg droog is kun je deze ook gerust een tijdje als dagcreme gebruiken. Wees er wel van bewust dat hier geen sunblock in zit!!


Enjoy !


Samenstelling:

1 anti aging cleansing milk lakshmi

1 anti aging facial tonic lakshmi

1 lotus flower cream lakshmi

1 vliesmasker

1 mini bio scrub

1 maskerkwast

1 sponsjes

1 haarnetje