Eye Treat at home

€ 49,50

incl. belastingen plus verzending
Nog steeds op voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

Oogverwennerij met extra cremes en masker
De natuurlijke Avocado-olie geeft op het moment van het mixen met de bijbehorende ampul met Quercus-Meristeem en Oligopeptide een haast explosieve kracht, die een duidelijk synergisme geeft waardoor na een eerste gebruik al waar te nemen is, dat de huid rondom je ogen weer jong/hersteld wordt. Het oogmasker met Avocado olie is uitermate geschikt voor een droge huid. De Vitamine F componenten uit de Avocado geven dit oogmasker een goede basiswerking. Toevoeging van het Synergistic Mixture bewerkstelligt een synergistische werking tussen de verschillende werkzame componenten. Deze componenten die elkaar versterken zorgen ervoor, dat de huid rondom de ogen mooi blijft en indien reeds aangetast, weer haar soepelheid terug krijgt.


Gebruiksaanwijzing:
Zorg dat je de ogen goed gereinigd hebt.

Doe 5 à 6 druppeltjes van het Synergistic Mixture bij het oogmasker (ter grootte van een 2 euro munt) en meng dit door elkaar. Door dit te mengen wordt het oogmasker veel krachtiger. Ampul openen door het tuitje te verwijderen. Laat het 20 tot 30 minuten inwerken, zacht verwijderen met lauwwarm water.


Het bijgeleverde mask Myrrha kun je verdelen over je gezicht.

Beiden laat je 20 tot 30 minuten inwerken, zacht verwijderen met lauwwarm water. 's avonds breng je over het gehele gelaat aan de lavendel nachtcreme, en de volgende morgen Cypresse dagcreme.


Verpakking:
Pot 15 ml + 1 Ampul Synergistic Mixture (2 gr)

3 proefjes Medex mask Myrrha, lavendula en cypresse cream.