Cream Triticum Special

€ 36,50

€ 46,50

incl. belastingen plus verzending
Op voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

Huidtype
Voor de vette en gecombineerde huid.


Medex Triticum Night Cream – Heerlijke actieve nachtcrème.
Laat je het luxe gevoel van een mooie huid behouden!

  • Herstelt de vochtbalans van naar vet neigende huid.
  • Verrijkt met Triticum proteïne, Mirre en 100% actieve Vit E.

Een gecombineerde huid vraagt om een speciale actieve crème. De speciale bewerkingstechniek van de Medex-laboratoria voor vitamines en essentiële oliën is onmisbaar om in een evenwichtige verhouding jouw huid in een mooie, gave conditie te brengen.


Natuurlijke vitamines E en A en natuurlijke etherische oliën zijn toegepast om hun werkzaamheid en om hun heerlijke geuren, waardoor de “Quintenstein Wildlife Nature Cosmetics” lijn lekker geurt zonder parfum.


Gebruiksaanwijzing
’s Avonds voor het slapen gaan, na reiniging met en het eventuele gebruik van specifieke producten, de Medex Triticum Night Cream aanbrengen.

Toelichting
Triticum Night Cream is een heerlijke actieve nachtcrème voor de vette en gecombineerde huid. Bevat de meest hoogwaardige componenten in een evenwichtige verhouding om je het luxe gevoel van een mooie huid te laten behouden, waarbij de vochtbalans wordt hersteld. Het is een voedende nachtcrème voor de vette en gecombineerde huid bevat triticum proteïne, mirre en 100% actieve en 100% natuurlijke vitamine E.