Onze winkel

De webshop is voornamelijk bedoeld voor het aanschaffen van speciale huidpakketten om jezelf een goede behandeling thuis te kunnen geven omdat wij dit nu niet voor je kunnen doen. Wil je producten aanschaffen, maar geen behandelingspakket kun je natuurlijk contact met ons opnemen. Alle producten zijn leverbaar.

Huidcoaching / Intake met videocall

Ook al kunnen we voorlopig geen face to face huidanalyses doen, wij zijn wel beschikbaar voor advies en vragen. Je mag via de whatsapp of email een belafspraak met ons maken. Evt. met een videocall gesprek. Zo kunnen we je toch van dienst zijn om je huid in een topconditie te houden!

Openingstijden en afspraak inplannen

Onze praktijk is voorlopig voor behandelingen gesloten vanwege COVID-19 tot 28 april. Wat na deze datum gebeurd is nog afwachten. Vandaar deze webshop zodat je 24/7 bij onze producten kan! Natuurlijk mag je ook altijd wat ophalen, dit het liefst op afspraak zodat we het voor je klaar kunnen zetten.

Wil je graag zodra het kan weer komen voor een behandeling?

Om teleurstelling te voorkomen hebben wij een wachtlijst aangemaakt. Stuur een mail met je gegevens en welke behandeling je wilt inplannen, zodra we kunnen boeken krijg je bericht. Onze online agenda is tot 28 april ook gesloten.