Onze missie

Deze website is ontstaan vanuit onze verplichte tijdelijke sluiting door het Corona Virus: covid-19. Doordat wij geen behandelingen mogen geven hebben wij speciale thuissets samengesteld waarmee je zelf een fijne @Home gezichtsbehandeling kunt uitvoeren. Bij elke set zit een uitgebreid stappenplan hoe je de behandeling kunt uitvoeren. Je kunt hier de behandelsets online bestellen en laten bezorgen.

Ophalen (op afspraak) mag natuurlijk ook.

GratisĀ  online huidadvies?

Stuur een mail met je gegevens, je krijgt een vragenlijst: stuur deze terug met een goede foto van je huid. (zonder make-up en bij daglicht) en je krijgt binnen 3 werkdagen een persoonlijk advies in je mailbox van onze huidspecialisten.

We zijn nog maar net gestart met deze webshop, we vullen het wekelijks aan met nieuwe behandelingen en aanbiedingen! Mis je iets? Laat het ons weten.

Liefs, Lisa en Lisette

Harsen, verven en ontharen

Deze onderdelen vergen zoveel specialisme dat het helaas niet mogelijk is hier in een vorm van een at home set iets mee te kunnen doen.

Haartjes zelf verwijderen met een pincet kun je altijd voorzichtig proberen, met verf en kant en klare hars moet je oppassen, de kwaliteit ontbreekt vaak waardoor je meer huidproblemen opwekt dan je zou willen. Ons advies: hang in there, zodra het kan staan we voor je klaar!!! En geloof me, we staan te trappelen om te beginnen, want we missen jullie enorm.

Onze producten

We selecteren onze producten altijd met de grootste zorg. Er zal een wisselend aanbod komen om de variatie en de keuze groot te houden zodat je het aan kunt passen op je humeur, seizoen of huidklacht/wens.

Onze producten zijn van:

* Medex

* Toskani

* Chi

* Lakshmi

* Volatile

Begeleiding

Bij alle producten geldt begeleiding en huidcoaching door Lisa. Kom je er niet uit, of weet je niet goed wat bij je past op dit moment? Laat het ons weten!